Elektricien Assen

Bent u op zoek naar een elektricien in Assen? Dan bent u bij MDW Elektroservice aan het juiste adres! U kunt bij ons voor meerdere elektrotechnische diensten terecht. Wilt u bijvoorbeeld een groepenkast installeren, een nieuw netwerk systeem aanleggen of bent u op zoek naar een elektricien in Assen voor een complete elektro installatie? MDW Elektroservice staat voor u klaar!

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan elektrotechnische diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige elektrische installatie, wij staan voor u klaar. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

  • Zonnepanelen
  • Verlichting
  • Laadpalen
  • Elektrische apparaten
  • Totale installaties
  • Groepenkasten

Daarnaast zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar. Wel zo fijn als je plots een elektricien in Assen nodig hebt. 

Zonnepanelen in Assen

Zonnepanelen hebben grote voordelen. Ze dragen niet alleen bij aan de verduurzaming van je woning, ze zijn ook leuk voor uw portemonnee. Door het gebruik van zonnepanelen gaat de energierekening aanzienlijk omlaag. Wilt u zonnepanelen op uw dak in Assen? De elektricien berekent en plaatst eenvoudig en snel de zonnepanelen in Assen.

Verlichting

Het lijkt zo eenvoudig, maar verlichting kan een flinke uitdaging zijn. Besteed het daarom uit aan een elektricien uit de buurt van Assen. Wij kunnen u helpen en ontzorgen met de complete installatie van de verlichting in huis. Alles is mogelijk, zowel Led verlichting als buiten- en sfeerverlichting. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de verschillende mogelijkheden. 

light bulbs, electric light, lights

Elektricien in de buurt

MDW Elektroservice is gevestigd in Leek en Assen is binnen 35 minuten te bereiken vanaf onze locatie. Naast Assen bedienen wij ook andere delen van de provincie Groningen. We hebben al projecten uitgevoerd in AssenGroningenDrachtenHarenOosterwoldeBedumWinsumEeldeBuitenpostZuidhorn en Leek. Woont u niet in een van deze plaatsen, maar zoekt u wel een elektricien in de buurt van Assen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem nu contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw elektrische behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-15315098, via e-mail op info@mdw-elektroservice.nl of via het onderstaande contactformulier. 

Elektricien in de regio

Woont u niet in Assen, maar wilt u wel een elektricien inschakelen? Wij zijn onder andere ook werkzaam in Leek, Groningen, Roden, Oosterwolde, Haren, Bedum, Winsum en Drachten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.