Elektricien Roden 

Als u op zoek bent naar een elektricien in Roden, dan bent u bij MDW Elektroservice aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan elektrotechnische diensten aan. Of u nu een groepenkast wilt laten installeren, een nieuwe laadpaal wilt laten aanleggen of een volledige elektro-installatie nodig heeft, bij MDW Elektroservice helpen we u graag verder!

Onze diensten

Wij staan klaar om een uitgebreid scala aan elektrotechnische diensten aan te bieden, zowel voor particulieren als bedrijven. Of u nu behoefte heeft aan een kleine reparatie of een complete elektrische installatie, wij helpen u graag verder. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden:

  • Zonnepanelen
  • Verlichting
  • Laadpalen
  • Elektrische apparaten
  • Totale installaties
  • Groepenkasten

Daarnaast zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar. Wel zo fijn als je plots een elektricien in Roden nodig hebt.

Zonnepanelen

Zonnepanelen bieden aanzienlijke voordelen, zowel voor het verduurzamen van uw woning als voor uw portemonnee. Door het gebruik van zonnepanelen kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Als u zonnepanelen op uw dak in Roden wilt, kunt u vertrouwen op  MDW Elektroservice. Wij kunnen eenvoudig en snel de zonnepanelen voor u berekenen en installeren in Roden.

Verlichting 

Hoewel verlichting eenvoudig lijkt, kan het in werkelijkheid een uitdaging zijn. Laat het daarom over aan een elektricien in de buurt van Roden. Wij kunnen u helpen en ontzorgen met de volledige installatie van verlichting in uw huis. Alles is mogelijk, van LED-verlichting tot buiten- en sfeerverlichting. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Elektricien in de buurt

MDW Elektroservice is gevestigd in Leek en Roden is binnen 10 minuten te bereiken vanaf onze locatie. Naast Roden bedienen wij ook andere delen van de provincie Groningen. We hebben al projecten uitgevoerd in AssenGroningenDrachtenHarenOosterwoldeBedumWinsumEeldeBuitenpostZuidhorn en Leek. Woont u niet in een van deze plaatsen, maar zoekt u wel een elektricien in de buurt van Roden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact met ons op!

Als u meer wilt weten over onze diensten of een specifieke vraag heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw elektrische behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-15315098, via e-mail op info@mdw-elektroservice.nl of via het onderstaande contactformulier.